Mötesplatser

Universitetskyrkan vill skapa olika sorters mötesplatser. Allt från det enskilda samtalet, till diskussionsforum och tillfällen för att bara vara och lära känna nya människor. Ibland gör vi arrangemang i egen regi och andra gånger samarbetar vi med lärosäten, studentföreningar eller andra organisationer.
Har du någon tanke om ett samarbetsprojekt? Hör gärna av dig.

systerskap_religionsmöte_15_logga.jpg

Systerskap & religonsmöte

Ett feministiskt och mångreligiöst forum för dig som definierar dig som kvinna och samtidigt delar erfarenheten av att vara troende eller sökande.

12/9, 10/10, 14/11 och 12/12 kl 18.00 - 20.00, i Skolhuset vid Adolf Fredriks kyrka.

Elisabet Ravelojaona

Matlagning

vegansk matlagning

Vi lagar vegansk mat och äter tillsammans. Ta med en matlåda om du vill ta med mat hem också. Du behöver inga förkunskaper för att vara med.

För mer information: Elisabet Ravelojaona

författarmöte

4 oktober 19.15
i Engelbrektskyrkan

Hatrelaterade trauman
Möt författaren och psykoterapeuten Anneli Svensson.

Helena Hagert

bröd.jpg

swedish DINNER

Meet other students in a relaxed way and at the same time get to know Sweden by eating traditional food together, in Immanuelskyrkan.
21 september, 26 october,

Välkommen att äta middag och lära känna nya vänner från när och fjärran!

For more information: Anna Berndes

frukostseminarium

18 november 9.30 - 12.00 i Andreaskyrkan
Normkritik - frihet eller boja?

Ett samtal mellan Gunilla Edemo, utbildare inom normkritik och journalist, och Elisabet Langmann, lektor och forskare inom pedagogik vid Södertörns Högskola inom bland annat toleransens pedagogik.

Elisabet Ravelojaona

Spel och soppa

Gillar du att träffa nya människor och spela sällskapsspel?

Datum är ännu inte bestämt för hösten. Vill du vara med och driva detta? Hör gärna av dig!

För mer information: Elisabet Ravelojaona