Kvinnliga vänskapsrelationer

♀ Observera att våra träffar är till för personer som definierar sig som kvinnor! ♀

Nytt namn och ny termin!  Årets första träff blir i Immanuelskyrkan. Månadens tema är kvinnliga vänskapsrelationer.

- Hur ser de ut i våra religioner?
- Har vi erfarenhet av systerskap i våra religiösa sammanhang?
- Är kvinnlig vänskap ett tema som återfinns i våra religiösa traditioner och texter?
- Ta gärna med texter, bilder, föremål för att göra vårt gemensamma samtal rikare!

Välkommen du som är ny och du som har varit med många gånger!
♀ ♀ ♀

TID:      Tisdag 13  februari, 18.00 - 20.00.

PLATS: Immanuelskyrkan, Kungstensgatan 17.

FIKA:   Vi bjuder på kaffe/te och veganska/vegetariska smörgåsar

Vill du anmäla dig? Eller är du nyfiken och vill veta mer? Hör gärna av dig till Elisabet Ravelojaona, studentpastor.

Interreligiöst Systerskap är ett feministiskt och mångreligiöst forum, för dig som är kvinna och samtidigt delar erfarenheten av att vara religiös, troende eller sökande. Du hittar oss på Facebook både med en sida och en grupp. Gå gärna in och gilla oss för att vara uppdaterad om vad som händer!