Ny termin!

UK+frger+final+medium.jpg

Äntligen! Nu drar terminen igång för Universitetskyrkan Stockholm. Sedan förra veckan träffar du oss runt om i stan på högskolor och universitet. Håll utkik efter vår logga. Vår hemsida är nu uppdaterad med det som redan är planerat för hösten, men mer kommer vart efter. Saknar du något? Ja, då är du välkommen att ta kontakt. Vi är öppna för idéer och samarbeten.

Under september månad startar Systerskap & Religionsmöte den 12/9 och Swedish Dinner den 21/9. På Södertörs högskola startar vi meditationer varje vecka på tisdagar, från den 26/9. I oktober bjuds det in till författarmöte i Engelbrekt och Retreat i Andreaskyrkan. Det kommer att firas gudstjänster och erbjudas samtal. Och detta är bara några axplock.

Titta in på vår hemsida, klicka runt och botanisera! Varmt välkommen till våra olika samlingar. Och du - tveka inte att ta kontakt om du vill träffa någon av oss för ett samtal.

Kollegiet, genom Elisabet Ravelojaona