Feminism inom Islam och Kristendom

♀ Observera att våra träffar är till för personer som definierar sig som kvinnor! ♀

14 mars 18 - 20.00 är det dags för årets andra träff. Samtalstemat den här gången är feministisk texttolkning och organisering inom våra olika religioner och traditioner. Monika Dolfin kommer att ge ett exempel på muslimsk feministisk texttolkning och Helene Egnell kommer att ge exempel ur den kristna traditionen. Välkommen du som är muslim eller kristen eller tillhör någon annan religion eller söker efter en religiös tillhörighet, så samtalar vi om detta intressanta ämne tillsammans!

FIKA: Vi bjuder på kaffe/te och veganska/vegetariska smörgåsar.

PLATS: Centrum för religionsdialogs lokaler som ligger i markplan på Kammakargatan 13, i hörnet av Adolf Fredriks kyrkogård. Närmsta tunnelbanestation är Rådmansgatan. Vi sätter upp en skylt på dörren innan träffarna så att alla hittar.

Är du nyfiken och vill veta mer? hör gärna av dig! Elisabet Ravelojaona, studentpastor