Gudsbilder

Systerskap stockholm.png

Dags för terminens tredje träff för Systerskap och Religionsmöte i Stockholm!
♀ Observera att våra träffar är till för personer som definierar sig som kvinnor! ♀

Tisdag 14 november 18.00 ses vi igen på "hemmaplan", hos Centrum för religionsdialog. Månadens tema är "gudsbilder" och denna gång vill vi be alla deltagare att ta med sig religiösa texter på temat att dela med sig av. I övrigt samtalar vi som vanligt.

Välkommen du som är ny och du som har varit med många gånger!

FIKA:   Vi bjuder på kaffe/te och veganska/vegetariska smörgåsar.

TID:      Tisdag 14 november, 18.00 - 20.00.

PLATS: Centrum för religionsdialogs lokaler som ligger i markplan på Kammakargatan 13, i hörnet av Adolf Fredriks kyrkogård. Närmsta tunnelbanestation är Rådmansgatan. Vi sätter upp en skylt på dörren innan träffarna så att alla hittar.

Är du nyfiken och vill veta mer? hör gärna av dig! Elisabet Ravelojaona, studentpastor.

Under hösten ses vi även den 12 december. Mer information om den träffen kommer senare!