Retreat

Ibland behöver vi trycka på pausknappen och ge oss utrymme att landa i våra liv. Retreat är ett sätt att få dra sig tillbaka en stund tillsammans med andra. Universitetskyrkans retreater inbjuder till stillhet, vila och tid för att bara vara.

"Vi tror att vi alla behöver tid för sig själv ibland. Tid att bara få vara, utan prestation. Tid för tankar som inte blir avbrutna. Stillhet och närhet till vårt innersta jag, till djupen i oss."

Retreat
-En dag i Stillhet

10 FEBRUARI 2018
Välkommen till Andreaskyrkan och en dag i tystnad med andra. I tystnaden är du fri att använda dagen som du vill, läsa, skapa, låta tankarna komma ikapp. Under dagen serveras lunch och det finns möjlighet till massage och meditation.

Lördagen den 10 feb kl 10-16.
Pris: 80 kr/studerande,
150 kr/övriga. För mer information och anmälan kontakta: Elisabet Ravelojaona.

Stilla Stunder
-en miniretreat

Inled helgen med en mini-retreat med tid att begrunda, söka eller finna... Här är tid för stillhet, tystnad och balans. Det finns frukost och möjlighet till en stund massage.

En lördag i månaden,
kl 9-11.00, Engelbrektskyrkan
Ingen föranmälan eller avgift.
För mer information:
Gunnar Stålklint

retreat på Sigtunastiftelsen

Under hösten 2018 planeras en helgretreat på Refugiet i Sigtuna. Retreaten sker i samarbete med KRISS i Stockholm.

För mer information kontakta: Inger Hansson Danared