Retreat

Ibland behöver vi trycka på pausknappen och ge oss utrymme att landa i våra liv. Retreat är ett sätt att få dra sig tillbaka en stund tillsammans med andra. Universitetskyrkans retreater inbjuder till stillhet, vila och tid för att bara vara.

"Vi tror att vi alla behöver tid för sig själv ibland. Tid att bara få vara, utan prestation. Tid för tankar som inte blir avbrutna. Stillhet och närhet till vårt innersta jag, till djupen i oss."

Retreat
-En dag i Stillhet

FEBRUARI
Välkommen till Andreaskyrkan och en dag i tystnad med andra. I tystnaden är du fri att använda dagen som du vill, läsa, skapa, låta tankarna komma ikapp. Under dagen serveras lunch och det finns möjlighet till massage och meditation.

Lördagen den 10 feb kl 10-16.
Pris: 80 kr/studerande,
150 kr/övriga. För mer information och anmälan kontakta: Elisabet Ravelojaona.

Stilla Stunder
-en miniretreat

Inled helgen med en mini-retreat med tid att begrunda, söka eller finna... Här är tid för stillhet, tystnad och balans. Det finns frukost och möjlighet till en stund massage.

En lördag i månaden,
kl 9-11.00, Engelbrektskyrkan
(9/9, 21/10 och 18/11)  Ingen föranmälan eller avgift.
För mer information: Helena Hagert

retreat på Sigtunastiftelsen

Under läsåret 17-18 anordnar vi en helgretreat på Sigtunastiftelsens retreatgård Refugiet. Dagarna leds av en präst. Man bor i enkelrum, Retreaten arrangerades tillsammans KRISS/Stockholm.

För mer information och anmälan kontakta: Inger Hansson Danared