Mötesplatser

Universitetskyrkan vill skapa olika sorters mötesplatser. Allt från det enskilda samtalet, till diskussionsforum och tillfällen för att bara vara och lära känna nya människor. Ibland gör vi arrangemang i egen regi och andra gånger samarbetar vi med lärosäten, studentföreningar eller andra organisationer.
Har du någon tanke om ett samarbetsprojekt? Hör gärna av dig.

interreligiöst systerskap

Ett feministiskt och mångreligiöst forum för dig som definierar dig som kvinna och samtidigt delar erfarenheten av att vara troende eller sökande.

13/2, 13/3, 10/4, 8/5 och 12/6 kl 18.00 - 20.00. För information om var vi ses - se under "Just nu".

För mer information:
Elisabet Ravelojaona

Matlagning

vegansk matlagning

Vi lagar vegansk mat och äter tillsammans. Ta med en matlåda om du vill ta med mat hem också. Du behöver inga förkunskaper för att vara med.

För mer information: Elisabet Ravelojaona

kurs i konsten att leva

5 onsdagar 19.00 - 20.30 i Engelbrektskyrkan

14/3, 28/3, 11/4, 25/4 och 2/5.

Sista anmälningsdag 1 mars.

För mer information och anmälan:
Helena Hagert

bröd.jpg

swedish DINNER

Meet other students in a relaxed way and at the same time get to know Sweden by eating traditional food together, in Immanuelskyrkan.
8/2, 15/3 and 19/4

Välkommen att äta middag och lära känna nya vänner från när och fjärran!

For more information: Anna Berndes

vi pratar politik

15 mars 18.30 i Andreaskyrkan
Vilken värld vill du leva i?

Soppa serveras från 17.30.

Med anledning av årets val inbjuder Universitetskyrkan, i samarbete med Diakonia och Andreaskyrkan till ett samtal med inbjudna lokalpolitiker.

Mer information kommer snart.

För mer information:
Elisabet Ravelojaona

Spel och soppa

Gillar du att träffa nya människor och spela sällskapsspel?

Datum är ännu inte bestämt för hösten. Vill du vara med och driva detta? Hör gärna av dig!

För mer information: Elisabet Ravelojaona