Mötesplatser

Universitetskyrkan vill skapa olika sorters mötesplatser. Allt från det enskilda samtalet, till diskussionsforum och tillfällen för att bara vara och lära känna nya människor. Ibland gör vi arrangemang i egen regi och andra gånger samarbetar vi med lärosäten, studentföreningar eller andra organisationer.
Har du någon tanke om ett samarbetsprojekt? Hör gärna av dig.

interreligiöst systerskap

Ett feministiskt och mångreligiöst forum för dig som definierar dig som kvinna och samtidigt delar erfarenheten av att vara troende eller sökande.

11/9, 9/10, 13/11 och 11/12 kl 18.00 - 20.00. För information om var vi ses - se under "Just nu".

Vi finns även på Facebook och Instagram.

För mer information:
Elisabet Ravelojaona

swedish DINNER

Meet other students in a relaxed way and at the same time get to know Sweden by eating traditional food together, in Immanuelskyrkan.
27/9, 18/10 and 6/12

Välkommen att äta middag och lära känna nya vänner från när och fjärran!

For more information: Anna Berndes

Unga vuxna.png

mötesplats på söder

Tre torsdagskvällar 18.00 - 21.30 i Andreaskyrkan

4/10, 1/11 och 29/11

Ett tillfälle att lära känna nya människor, få reflektera kring kristen tro och aktuella ämnen i samhället och fira nattvard tillsammans.

18.00 - mat, mingel
18.30 - undervisning/samtal
20.00 - nattvard
21.00 - eftermingel
21.30 - slut

Ett samarbete mellan Universitetskyrkan och Equmeniakyrkan.

För mer information:
Elisabet Ravelojaona